NYHEDER

Her holder vi dig opdateret om alt det seneste nye der sker hos team vici
Søger atleter1

VIL DU VÆRE ATLET OG REPRÆSENTERE TEAM VICI?

1. December 2020

Team VICI søger lige nu atleter, både kvinder og mænd vil blive taget i betragtning og kan ansøge uanset om du er til freestyle eller sets and reps. Din ansøgning skal sendes til info@teamvici.dk og skal indholde:

Hvis du søger som Freestyle atlet.

  • Konkurreret på enten nationalt eller internationalt plan.
  • Send en fuld video af en kombination (Dit bedste) på High Bar miniumskrav 45-60 sekunder.
  • Send en video af en kombination (Dit bedste) på Dip Bar miniumskrav 45-60 sekunder.
  • Skriv lidt om dig selv, hvor længe du har trænet, hvad du har konkurreret i, og hvorfor du har lyst til at være en del af Team VICI PRO atlet hold.
  • Har du andre mål & planer i fremtiden i sporten Street Workout & Calisthenics?

Hvis du søger som Sets & Reps

  • Konkurreret på enten nationalt eller internationalt plan.
  • En video der indeholder, 5 clean muscle-up, 10 Toe To Bar, 10 Pull-Up, 20 Push-Up, 15 Box Jump, 10 Dips med 10 leg raises, 15 Burpees, 20 Jumping Lunges. Det hele skal køres i en lang køre og skal kunne gennemføres på under 4 min og 30 sec. Videoen sendes til: info@teamvici.dk
  • Skriv lidt om dig selv, hvor længe du har trænet, hvad du har konkurreret i, og hvorfor du har lyst til at være en del af Team VICI atlet holdet.
  • Har du andre mål & planer i fremtiden i sporten Street Workout & Calisthenics?

OBS! Ansøgningen må max fylde en A4 side.

Deadline ansøgning 31. Dec. 2020

122117649_265491814827438_4851512176897502107_n

STREET TITANS VS TEAM VICI - tEAM BATTLES

11. Oktober 2020

Lørdagen d. 11. Oktober var de frygtede Street Titans kommet hele vejen fra Storbritannien til København for at udfordre Team VICI. Konkurrencen foregik over 3 ben hårde timer. Konkurrencen var bygget sådan op at der var 4 atleter fra Team VICI holdet som skulle battle 1 mod 1 mod 4 atleter fra UK.
Hele 3 runder á 2 minutter skulle hver atlet battle. ''Det var ikke nemt'' blev der udtalt af flere af atleterne. Det skal også siges at det var helt klart heller ikke nemt for dommerne!
Det blev 2-2, altså 2 atleter fra VICI havde vundet og 2 fra Street Titans havde vundet deres runder. Så dommer måtte tælle de totale point sammen, som blev en klar vinder til Team VICI!

Tak for denne gang!

DNVT Winners-18

DANMARKSMESTERSKAB 2020 & VICI TOURNAMENT 2020

19. September 2020

Fantastisk dag med en masse fed energi!
Trods COVID-19 epidemien lykkedes det for Dansk Calisthenics & Street Workout Forbund (DCSWF) og Team VICI at afholde hele to konkurrencer i år, som var blevet udskudt helt fra april måned af!
Der blev overholdt COVID restriktionerne og der var styr på hygiejnen, bars var sprittet af efter hver atlet. Det gjorde de super fedt! Virkelig et godt forbillede de har lagt sig.
Publikumsantallet slog dog ikke rekorder i år, men alligevel formåede dagen at slå rekorder i råb, skrig og energi end nogen anden konkurrence. Hosten som var Jesper Neumann, repræsentant for WSWCF og ejer af VICI blev hvertfald ramt af energien, hvor han ingen stemme havde til sidst, efter at gået 5 timer over tidsplanen.
Konkurrencen havde både en del internationale atleter og indlandske trods epidemien. Alle var utrolig glade for der alligevel var afholdt noget i år! Alt i alt var det en vellykket arrangement.

Vindere for Danmarkmaksmesterskabet 2020: 1. David Quang 2. Iggy Schoemel 3. Hasuni Hayder
Vindere for VICI Tournament MEN 2020: 1. Patrick Cerny 2. Iggy Schoemel 3. Goku
Videre for VICI Tournament WOMEN 2020: 1. Venema 2. Signe Sparholt 3. Marie Hammerbak

Tak for denne gang!

Scroll til toppen