Personlig træning

Der kan være mange grunde til at vælge en personlig træner hos Team VICI, måske ved du ikke hvordan du skal gribe din træning an, måske har du mistet motivationen eller vil træne målrettet efter en bestemt skill eller bare holde dig i form?  Lige meget hvad så er det dig der i fokus og vores træner vil tage sig godt af dig præcis med DINE personlige mål inden for calisthenics, såsom at fokusere på at opnå synlige resultater igennem forøget styrke, kropskontrol, teknik mm. Hvor vi samtidig ungår skader og nedslidning af kroppen.

Mød din nye personlige træner

Hos Team VICI er der 4 personlig trænere som tilsammen har over 18 års erfaring i det danske calisthenics miljø. Vores trænere har stor erfaring med både nationale og internationale konkurrencer og har bl.a. flere titler bag sig både fra World Cup Stage og det Danske Mesterskab.

Udover deres flere års personlige erfaringer indenfor sporten har trænerne forskellige uddannelser og kurser indenfor calishenics og personlig træning m.m. De står bl.a. i spidsen for at udvikle træningsformen og sporten herhjemme i Danmark. Vælger du en personlig træner hos TEAM VICI, vil du med sikkerhed få den mest egnede personlige træner præcis efter dine behov og målsætninger.

Gratis

Konsultation

Book en gratis uforpligtende konsultation hos os, og hør hvad vi kan gøre for dig.

Personligt

Træningsforløb

Uanset hvad dit mål er og hvor meget sparring du ønsker, så tilbyder vi forskellige forløb.

Skræddersyet

Træningsprogram

Alt efter dine mål og behov, vil der blive lavet skræddersyede programmer til netop dig.

Vælg personlig træning

Vælg dit personlige træningssessions abonnement

NB: Ved køb af ''Personlig Træningssession'' skal disse bruges indenfor 1 måned.
Ved yderligere spørgsmål kontakt os venligst på e-mail info@teamvici.dk

Scroll til toppen