Team VICI Trænere

mød trænerne

DSC06001

Jesper neumann

ALDER: 30 | HØJDE: 174 CM | VÆGT: 66 KG

Jesper er uddannet Calisthenics instruktør og atlet. Han har været i det danske Calisthencis miljø siden 2013 og har haft stor indflydelse på det de seneste år. Jesper underviser både børn og voksne og er en anerkendt og respekteret person indenfor Calisthenics miljøet. Han er kendt af offentligheden fra tv-programmet ”Danmark har talent”, hvor han fik guldknappen med 3 andre atleter fra teamet. Derudover er han dansk repræsentant for WSWCF (World Street Workout Calisthenics Federation). WSWCF har givet ham beføjelser til, at kunne afholde officielle konkurrencer, som blandt andet nationale mesterskaber inden for både freestyle, sets og reps. Blandt teamets medlemmer er Jesper kendt for sin umættelige energi, som smitter af, på alle han underviser. Han er bund stærk og brænder for at give folk den bedste træning.

FAVORIT MOVE: Static - Front Lever

TROFÆER:
Bar Games 1  Best Dynamic & Best Combination 2016
1. Plads Freestyle Aalborg 2016
1. Plads Bar Games 2  + Best Static 2017
1. Muscle up Copenhagen Street Workout Winter Tournament 2017
3. Plads Dansk Mesterskab i WSWCF National Freestyle Championship 2017
3. Plads Kenguru Pro World Cup Stage in Lahti 2017
2. Plads Clash of the Bars 2017

DSC05994

Rasmus Reynir Resentvig

ALDER: 29 | HØJDE: 180 CM | VÆGT: 76 KG

Rasmus Reynir Resentvig har siden 2012 undervist indenfor styrke og funktionel træning. Han har primært fokus på teknik og korrekt udførelse af øvelserne. Rasmus er instruktør for Team Vici og underviser både børn, unge og voksne. Blandt Team Vici’s medlemmer er han kendt for, at være en åben, hjælpsom og social person. Rasmus står altid klar til, at lære fra sig og hjælpe andre. Hans mantra er at løse problemerne sammen, hvis du har mistet din motivation eller mangler styrke til, at kunne udføre specielle øvelser.

Favorit Move: Static - Handstand

DSC05983

David Quang Dinh Nguyen

ALDER: 24 | HØJDE: 170 CM | VÆGT: 65 KG

David har trænet Street Workout siden 2016. Han har altid været involveret i sund livsstil og ernæring samt fitness siden han var 15.
Hans interesse for sporten startede da han som 19 årig overværede Danmarksmesterskabet i Street Workout tilbage i 2016. Siden da blev han forelsket i fællesskabet omkring sporten og har sidenhen fulgt med i det danske Street Workout miljø.
Han blev hurtigt fascineret af den smukke udvikling som kroppen kunne opnå. Hans store drøm siden 2016 var at vinde en 1. plads til en af de større turneringer enten udlands eller indlands. Dette har han opnået på rekord tid og konkurrer nu både i Danmark, men også internationalt på professionel plan.
David træner op til 3 timer dagligt, for at holde sig i form og være konkurrenceklar året rundt.

David er lige nu Danmarksmester for 2. gang og holder den Danske titel indenfor Street Workout Freestyle Kategorien for årene 2019 & 2020

Favorit Move:  Dynamic Strength - Back Lever Hefesto

TROFÆER:

2. Plads Dansk Mesterskab i WSWCF National Freestyle Championship 2017
2. Plads DGI Landsstævne Aalborg Street Workout 2017
2. Plads Dansk Mesterskab WSWCF National Freestyle Championship 2018
1. Plads GAME Aalborg Street Workout 2018
1. Plads Fitness Festivalen Stockholm Beast Of The Bars 2018
1. Plads C.U.L Calisthenics Universal League Main Battle United Kingdom Forår 2019
1. Plads Dansk Mesterskab WSWCF National Freestyle Championship 2019
1. Plads Nordisk & Baltisk Mesterskab Finland 2019
1. Plads C.U.L Calisthenics Universal League Main Battle United States Efterår 2019
5. Plads WSWCF, World Cup Stage Czech Republic 2020
1. Plads Dansk Mesterskab WSWCF National Freestyle Championship 2020

Signe (1 of 1)

Signe Sparholt

ALDER: 29 | HØJDE: 169 CM | VÆGT: 65 KG

Signe Sparholt er uddannet fysioterapeut, sportsmassør/terapeut, kostvejleder og cirkus artist, og har over 5 års erfaring med behandling og personlig træning.
Signe er personlig træner og instruktør hos os i Team VICI. Hun er passioneret og professionel og går meget op i god udførsel af teknik, hård træning med smil på læben og individuelle ønsker og behov. Det er også muligt vælge genoptrænings forløb hos Signe, hvis du oplever smerter i din træning eller har fået en skade. Som uddannet fysioterapeut, med både arbejdserfaring og personlig erfaring med længerevarende smerter og skader, kan Signe hjælpe dig godt på vej.
Signe blev selv medlem i Team VICI i sommeren 2019 og har været bidt af Calisthenics lige siden. Specielt kategorien Freestyle har taget fokus og fart, hvilket har medført at Signe har været til både en National og en International konkurrence i efteråret 2020, til en 3. plads og en 2. plads. Derudover har Signe trænet gymnastik siden hun var helt lille, trænet luftakrobatik i 2 år i cirkus og løbende dyrket styrketræning i fitness.

Favorit Move: Dynamic Acrobatic - Swing 360

TROFÆER:

3. Plads WSWCF, World Cup Stage Czech Republic Women 2020
2. Plads VICI Tournament Women 2020

Fernando (1 of 1)

Fernando Selby

ALDER: 31 | HØJDE: 187 CM | VÆGT: 89 KG

I have been traning my whole life in different categories. Football, volleyball, floorball, Thai boxing, capoeira, boxing, mma, bjj. Now my focus is calisthenics which I have a level 3 education in (from Aslan Steel). I'm an active competitor in freestyle. Furthermore im educated medical massage therapist and Personal trainer. I want to get every athlete/person to give their max and maximize their recovery and traning!

FAVORIT MOVEDynamic Acrobatic - Dislocated Moves

 

Scroll til toppen