Team VICI Trænere

mød trænerne

Jesper trænerbillede

Jesper neumann

ALDER: 30 | HØJDE: 174 CM | VÆGT: 66 KG

Jesper er uddannet Calisthenics instruktør og atlet. Han har været i det danske Calisthencis miljø siden 2013 og har haft stor indflydelse på det de seneste år. Jesper underviser både børn og voksne og er en anerkendt og respekteret person indenfor Calisthenics miljøet. Han er kendt af offentligheden fra tv-programmet ”Danmark har talent”, hvor han fik guldknappen med 3 andre atleter fra teamet. Derudover er han dansk repræsentant for WSWCF (World Street Workout Calisthenics Federation). WSWCF har givet ham beføjelser til, at kunne afholde officielle konkurrencer, som blandt andet nationale mesterskaber inden for både freestyle, sets og reps. Blandt teamets medlemmer er Jesper kendt for sin umættelige energi, som smitter af, på alle han underviser. Han er bund stærk og brænder for at give folk den bedste træning.

FAVORIT MOVE: Frontlever

TROFÆER:
Bar Games 1  Best Dynamic & Best Combination 2016
1. Plads Freestyle Aalborg 2016
1. Plads Bar Games 2  + Best Static 2017
1. Muscle up Copenhagen Street Workout Winter Tournament 2017
3. Plads Dansk Mesterskab i WSWCF National Freestyle Championship 2017
3. Plads Kenguru Pro World Cup Stage in Lahti 2017
2. Plads Clash of the Bars 2017

Dynamic Acrobatic
0%
Dynamic Strength
0%
Static Hold
0%
Sets & Reps
0%
Combination
0%
rasmus-trainer01

Rasmus Reynir Resentvig

ALDER: 29 | HØJDE: 180 CM | VÆGT: 76 KG

Rasmus Reynir Resentvig har siden 2012 undervist indenfor styrke og funktionel træning. Han har primært fokus på teknik og korrekt udførelse af øvelserne. Rasmus er instruktør for Team Vici og underviser både børn, unge og voksne. Blandt Team Vici’s medlemmer er han kendt for, at være en åben, hjælpsom og social person. Rasmus står altid klar til, at lære fra sig og hjælpe andre. Hans mantra er at løse problemerne sammen, hvis du har mistet din motivation eller mangler styrke til, at kunne udføre specielle øvelser.

Favorit Move: Handstand

Dynamic Acrobatic
0%
Dynamic Strength
0%
Static Hold
0%
Sets & Reps
0%
Combination
0%
placeholder

Tobias Drage

ALDER: 23 | HØJDE: 188 CM | VÆGT: 84 KG

Tobias har dyrket håndbold i næsten 20 år hvor han har stået på mål. Mobilitet og styrketræning har altid været en stor del af sporten og det var med til at starte hans interesse for kroppen og dens anatomi. Han har som det seneste uddannet sig hos Paul Petersen Idrætsinstitut der har gjort ham til Personlig træner og Idrætslærer. Nu fører Tobias sin passion og glæde for mennesker, kroppen og fællesskab videre hos Team VICI.

Favorit Move: -

Dynamic Acrobatic
0%
Dynamic Strength
0%
Static Hold
0%
Sets & Reps
0%
Combination
0%
Scroll til toppen