Træningstider

Ugeskema

Sådan fungerer tilmelding på hold-træning

Vores hold tilmeldingssystem er i samarbejde med app'en ''ForeningLet'', som du kan downloade på appstore på både android og IOS. Du vil ved din medlem indmeldelse få et medlemsnummer & adgangskode tilsendt over e-mail som du skal bruge for at tilmelde dig hold-træning, som skal ske gennem appen.

Eftermiddag/Aftenhold Tilmeldingsfrist
Du kan tilmelde dig på et hold helt op til holdets start.

Aflyst hold: 1 Time før Holdets start vil holdene på dagen blive aflyst & slettet, hvis holdet kun har 1 tilmeldt. Du vil få en mail-notifikations hvis holdet bliver aflyst. Dvs. at der SKAL være minimum 2 tilmeldte for at holdet bliver afholdt.
Derfor er det vigtigt at få tilmeldt holdet som man ønsker at komme til i god tid.

Morgenhold Tilmeldingsfrist
Du kan tilmelde dig på morgenhold helt op til holdets start.

Aflyst hold: Kl 20.00 dagen før holdets start blive aflyst & slettet, hvis holdet kun har 1 tilmeldt. Du vil få en mail-notifikations hvis holdet bliver aflyst. Dvs. at der SKAL være minimum 2 tilmeldte for at holdet bliver afholdt.
Derfor er det vigtigt at få tilmeldt holdet som man ønsker at komme til i god tid.
Alle medlemmer med abonnementet ’’Hold’’ eller ’’Premium’’ og ikke har tilmeldt et hold, har stadig muligheden for at deltage på holdet så længe holdet ikke er fyldt, og medlemmet kommer til tiden. Ellers er det først til mølle-princippet.
Dem som har tilmeldt sig på holdet har reserveret deres plads.

Afmeldingsfrist
Alt afmelding af tilmeldte hold skal ske op til 1 time før holdstart. Dukker medlemmet af det tilmeldte hold ikke op, vil der automatisk blive lagt et udeblivelsesgebyr på 25 DKK. (Bliver trukket sammen med medlemskabsstrækket)
Ved morgenhold skal afmelding ske kl. 20.00 dagen før holdets start.

Check-in
Det er medlemmets eget ansvar at få husket at checke ind før holdets start. Glemmer medlemmet at checke-in vil det blive talt som udeblivelsesgebyr på 25 DKK.
Check-in funktionen med medlemskortet åbner 2,5 time før holdets start og lukker 10 min efter holdets start.
Efter de 10 min vil dørene blive lukket.
Oplever du problemer med Tilmelding/Afmelding, kontakt os venligst over telefon eller e-mail info@teamvici.dk.

VICI Kalender
Scroll til toppen