HOLD-TRÆNING

calisthenics træning. Træning basereret på egen kropsvægt
Morgenhold - Aftenhold

Om vores holdtræninger

Få fysisk og mentalt overskud i hverdagen fra vores hold-træninger, som kan være dit pusterum fra alt det stressede du oplever i hverdagen. Holdene er både for nybegyndere, øvede, samt avanceret. OBS! Vi tilbyder også børnehold-træning.
Igennem vores hold-træningerne vil du blive udfordret på flere forskellige aspekter. fx.
     - Kropskoordinering
     - Balance og stabilisering
     - Styrke og teknik

Uanset om du er ny eller bekendt med calisthenics træning vil vi igennem vores holdtræninger sikre dig et varmt og imødekommende fællesskab. Vi er et utrolig rummelig og motiverende træningsfællesskab med god stemning, hvor du kan være dig selv, og træne med på holdtræningerne ud fra dit helt eget niveau. Vi har allesammen en fælles passion, for det at bevæge sig, så uanset om du er lille, stor, rød, blå eller grøn, så er der altid en plads til dig, her hos os. Vi vil garantere smil, god energi, sved på panden, seriøs struktureret træning, mens vi har det sjovt.

På vores hold-træninger går vi meget op i at udføre øvelserne korrekt og hensigtsmæssigt, netop for at undgå og/eller forebygge mod skader, hvor du samtidig bliver udfordret i din træning.

For os er det vigtigt at du får det bedste ud af træningen og kommer igennem hele kroppen på en uge. Derudover ønsker vi at tilbyde dig flere muligheder til din træning, derfor tilbyder vi ikke bare grundlæggende hold-træning, såsom Push-ups, Pull-ups, Squats, L-sit mm., men også avanceret hold-træning(Skills), såsom Handstand, Muscle-up, Frontlever, Planche mm.

225326529_2977719215804882_5299233228165352035_n

Pull Holdene 

Pull-up er en af de hårdeste grundøvelser at træne sig op til i Basis-serien for opbyggelse af grundstyrke og teknik i calisthenics. Vi kører to forskellige træningsprogrammer, så det betyder at holdet er til dig som gerne vil lære din første Pull-up eller blive stærkere og forbedre dine tekniske færdigheder. I Pull-serien har vi øvelser, såsom, australian pull-ups, pull-ups, chin-ups, one arm pull-up, og en masse andre varianter.
Der bliver som regel arbejdet med tempo varieret træning: kontrolleret, slow og eksplosive styrke. Det kræver kropsbevidsthed, styrke, kontrol for at praktisere øvelser som pull-ups og alle dens varianter. Pull-serien er især vigtig for dig som gerne vil lære fx muscle-up, front lever, human flag.

Push Holdene 

Push-holdene hører ind under vores Basis-serie for opbyggelse af grundstyrke og teknik i calisthenics. Den er perfekt for begynderen og den øvede, som gerne vil opbygge styrke eller forberede teknik uanset niveau. Det kræver kropsbevidsthed, styrke, mobilitet og kontrol for at praktisere øvelser som dips, push-up, eksplosive push-ups, straight bar dips mm. Ønsker du at lære eller blive  stærkere i push øvelser, så er dette et godt sted at starte og en sikker overgang til de mere avanceret øvelser som, muscle-up, handstand, backlever, human flag planche, mm.

Core Holdene 

Coren er altafgørende i alle grundøvelser som hører ind under basis-serien, samt avancerede skill-øvelser. Til træningerne fokuserer vi på at give dig en all-around stabil kontrol af coren, samt at gøre den stærk igennem en masse variationer af øvelser fx L-sit, Leg Raises, Toes to bar, Sit-ups mm. Der bliver som regel arbejdet med dynamiske og statisk styrke, hvorigennem mobiliteten især bliver udfordret og forbedret. Core-serien er især vigtig for dig som gerne vil lære fx handstand dragonflag, human flag,  L-sit, front lever.

Ben Holdene 

Bentræningen bliver ofte undervurderet og/eller helt undladt af den normal udøver. Benene er en stor del af kroppen, derfor det essentielt at kunne have kontrol og aktivering over benene. Dette gælder alt fra basisøvelser til avancerede skill-øvelser.
Til træningerne fokuserer vi på styrke, balance og stabilitet gennem varierede øvelser som fx Squat, Jump Squat, Lunges, Nordic Hamstrings, pistol squat mm. Der bliver som regel arbejdet med tempo varieret træning: kontrolleret, slow og eksplosivitet, samt opspænd.

Mobility hold 

Mangler man mobilitet, eller er du ufleksibel, eller bare stiv i kroppen. Så er mobilitetstræning godt for dig. Mobilitet er noget af det vigtigste man har brug for i mange øvelser. Især når man skal til at begynde på avancerede øvelser, hvor mobiliteten er nødvendig. Nogle har brug for den ekstra mobilitet for at kunne opnå den fulde kontrol over den enkelte øvelse. Mobilitetstræning er noget alle kan være med til uanset niveau, og er med fokus på at opnå den nødvendige mobilitet til holdtræningerne og meget mere.

Børnehold 

Vi tror på, jo før børnene lære at bevæge sig jo bedre og sundere forhold får de til træning jo ældre de bliver. Motion, bevægelse, leg, akrobatik og calisthenics for børn sammen med voksne, er fysisk som psykisk af stor betydning for børnenes udvikling. Calisthenics for børn tilrettelagt, med fokus på børnene. Her har vi en god blanding af struktureret træning,  samt leg, hvor vi både svinger, flyver, løber og hopper, balancerer for at forbedre kropsbevidstheden, sammen med at pulsen kommer op. Holdene er til alle slags børn og vi bestræber os meget på at møde alle børn i øjenhøjde. Børnene skal føle sig velkommen og helst gå herfra med nogle succeshistorier. De vil bliver presset både det fysisk og mentale, men på en børnevenlig måde

avanceret skill-hold

Fredags holdtræning-54

Muscle-up

holdene er for øvede, som allerede har fået opbygget en vis grundstyrke indenfor Push- & pull-serien. Muscle-up er en avanceret skill, som virkelig sætter aktivering, samt eksplosivitet i gang i dine pull og push muskelgrupper. Det kræver kropsbevidsthed, styrke og kontrol af både push og pull bevægelserne for at praktisere Muscle-up’en. Det er en process, som handler om at være tålmodig, da der skal opbygges kontrol af teknik kombineret med din styrke. Vi er her for at hjælpe dig med dette. Du vil blive undervist i forskellige teknikker, samt øvelser til en sikker fremgang i din Muscle-up, og vigtigst af alt vil vi lære dig at nyde denne proces.

Shoot (14 of 61)

Back lever

holdene er for øvede, som allerede har fået opbygget en vis grundstyrke og forståelse indenfor både Push og Pull-serien. Back lever er en avanceret skill, som aktiverer hele kroppen. Det kræver kropsbevidsthed, styrke, skuldermobilitet og kontrol for at udføre en back lever. Det er en process, som handler om at være tålmodig, da der skal opbygges styrke i en teknik med din egen kropsvægt. Vi er her for at hjælpe dig med dette. Du vil blive undervist i forskellige teknikker, samt øvelser til en sikker fremgang i din back lever, og vigtigst af alt vil vi lære dig at nyde denne proces.

73375502_1592612700876776_3404105076384464896_n

Planche

holdene er for øvede, som allerede har fået opbygget en vis grundstyrke indenfor Push-serien. Planche er en avanceret skill, som virkelig sætter aktiveringen i gang i Skulder, underarme og core partiet. Det kræver kropsbevidsthed, styrke og kontrol af push bevægelsen for at praktisere planche. Det er en process, som handler om at være tålmodig, da der skal opbygges styrke i en teknik med din egen kropsvægt med stor belastning. Vi er her for at hjælpe dig med dette. Du vil blive undervist i forskellige teknikker, samt øvelser til en sikker

Shoot (10 of 61)

Front lever

holdene er for øvede, som allerede har fået opbygget en vis grundstyrke indenfor Pull-serien. Front lever er en avanceret skill, som virkelig sætter aktiveringen i gang i rygmuskel partiet. Det kræver kropsbevidsthed, styrke og kontrol af pull bevægelsen for at praktisere front lever. Det er en process, som handler om at være tålmodig, da der skal opbygges styrke i en teknik med din egen kropsvægt med stor belastning. Vi er her for at hjælpe dig med dette. Du vil blive undervist i forskellige teknikker, samt øvelser til en sikker fremgang i din front lever, og vigtigst af alt vil vi lære dig at nyde denne proces.

Fredags holdtræning-22

Handstand

holdene er for begyndere og øvede, som gerne vil lære at balancere på hænder samt for dem, som allerede arbejder på handstand og ønsker at forbedre og udforske det, de allerede kan. Det kræver kropsbevidsthed, styrke, mobilitet og kontrol for at praktisere handstand. Det er en proces, som handler om at lære din egen krop at kende, at være tålmodig, og at opbygge troen på at du kan. Vi er her for at hjælpe dig med dette. Du vil blive undervist i forskellige teknikker, samt øvelser til en sikker fremgang i din handstand, og vigtigst af alt vil vi lære dig at nyde denne proces.

Træn Calisthenics hos Team VICI

Scroll til toppen